2010 m. vasario 9 d., antradienis

Šampano? Burbuliukų?..

Jei dar neapsisprendėte, ar skirtis, būtinai tai padarykite būtent dabar, nes tik šį mėnesį skyryboms taikoma 25 proc. nuolaida!
Važiuodama į miestą matau reklamą: "Greitos ir pigios skyrybos!" Žalias gyvybingas fonas, balionai. Ant šios kompanijos automobilių pavaizduoti į skirtingas puses skuodžiantys eks, ant kojų velkantys sutraukytas grandines. Ooo, pagaliau laisvė, pagaliau šventė... Šampano? Burbuliukų?..

Bet juk už viso šio maskarado, buko besityčiojančio skatinimo - sužeisti žmonės. Kažkas  inkščia iš skausmo ir nevilties. Kažkas nemiega naktimis ir jau seniai pamiršo, kas yra poilsis be vidinės įtampos ir kančios.

Kažkas iš jų kažkada prisiekė Jam ar Jai iš didelės meilės, pasitikėjimo ir aistros. O paskui kažkas atsitiko, kažkas labai baisaus atsitiko. Jie pradėjo sakyti žodžius, kurių nesitikėjo turintys savyje. Pradėjo elgtis taip, kaip niekada nemanė, kad taip įmanoma elgtis su mylimu žmogumi...

Išdraskyti, sudaužyti, pamesti... Baisu ką nors daryti, priimti bet kokius sprendimus. Nes visa, ką dariau iki šiol, patyrė visišką krachą, mirtį, fiasko...

Kažkas po to atsities, susitiks kitą ir gyvens ilgai ir laimingai.
Kažkas išsilaižys žaizdas, bet klimps į neįpareigojančius santykius be ateities - slapstysis šešėliuose, nes saulėje baisu nusvilti.
Kažkas sąmoningai pasirinks vienatvę.

Bet nė vienas iš jų jau niekada neturės laimės mylėti vieną ir tą patį žmogų visą gyvenimą.

Šampano? Burbuliukų?..

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą