2009 m. rugsėjo 29 d., antradienis

Be televizijos!

Dar vienas išbandymas - namuose neturiu televizijos! Nors nelaikiau savęs aktyvia televizoriaus žiūrove, bet kai vakar apie 21.40 val. nutrūko signalas, pasijutau nejaukiai. Ne tas žodis "nejaukiai", tiesiog blogai, nes tuo metu žiūrėjau ne kokias nors "galvas", o Vudžio Aleno filmą... Bet AŠ PATI, sąmoningai, atsisakiau televizijos ir iki kelionės likusias 5 dienas gyvensiu be jos.
Ką šiandien veikiau be televizijos? Daug vaikščiojau, susitikau su draugais, dieną miegojau, kepiau pyragą. Svajojau...hmm-m?... Sakyčiau, visai neblogai :)

Tai kam ta televizija reikalinga? Gerus filmus čia rodo gana retai, be to juos kur kas maloniau žiūrėti kino teatre ("Pasaka") ar sekmadieniais mielajame centriuke, na kartais dar galima parsisiųsti (nors per kompą žiūrėt man nepatinka). Mėgdavau klausyti Mezzo, bet geriau dainuosiu iš širdies, arba kas miela rasiu internete. Tai, ką vadiname "naujienomis", irgi yra internete, nors ne visada ir ne viską reikia žinoti... O visa kita tėra menki, iškreipti, parduodami kažkieno gyvenimo atspindžiai. Tai, kas vyksta čia ir dabar, mano ir tavo gyvenime, yra kur kas įdomiau nei televizijoje. Tik kartais sunku į tai atsisukti, todėl atsisukam į pikantišką, reklamišką, mirgantį ekraną...

Sakau išjunk televizorių pagaliau

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą