2013 m. rugpjūčio 12 d., pirmadienis

Thai boksas: patirtis

Tai va.
Kadangi apsiskelbiau ir apsižadėjau visiems, kad einu išbandyti Thai bokso, tai jaučiu pareigą "atsiskaityti"...
  1. Pavėlavau, nes prieš treniruotę nuvažiavau į MZ dasipirkti siūlų kepurei pagal Daivą, bet iš tikrųjų tai pašvytruoti su savo nauja bliuska, kuri man yra neabejotinas šios vasaros hitas, gimęs su Sonatos iš MZ palaikymu ir švelniais spyriais. Šią istoriją gal aprašysiu vėliau, kai turėsiu josvertas nuotraukas :)
  2. Dar biškį vėlavau dėl to, kad iš karto neradau klubo, tad teko pasivažinėti ratais.
  3. Maždaug 10 min. pavėlavusi, pagaliau pravėriau Thai bokso klubo duris... Mane iš karto pasitiko labai klausiantys žvilgsniai... bet nesustabdė.
  4. Tie "žvilgsniai" pakvietė trenerį - pasirodė žvitrus vyrukas, už mane bent du kartus menkesnis ir daugiau kaip du kartus jaunesnis. Pasijutau kaip kalnas atėjęs pas Mahometą, bet juk (iš principo) taip ir būna, kai pradedi ką nors naujo...
  5. Sako, kad šiandien pavėlavau, nepadariau apšilimo, tai geriau kitą kartą (mandagus, tikrai :)).
  6. Na gerai, - sakau (dar vis nepasiduodu). - Ar galiu nuo suolelio pažiūrėti, kaip čia viskas vyksta. - Gavau sutikimą ir pritūpiau ant suolo.
  7. Tada žiūrėjau, kaip bachūrai, jaunesni už mano vaikus, užsideda dantų-alkūnių-kojų apsaugas, užsimauna boksininko pirštines ir pradeda kaltis. Vieni atsargiau, kiti agresyviau, bet visi talžosi kaip kokiam filme, kuriame nenorėčiau suvaidinti net klubo administratorės vaidmens... nors čia tokios ir nėra :)
  8. Sėdėjau ir galvojau: gal ir geras sportas, bet ne man šiuo metu... :)
VIS DĖLTO. Noras į Visatą paleistas, ieškosiu toliau ir būsiu atvira ženklams.
Išgirsk, prašau

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą